به گزارش ایتنا، این پسربچه که تلفیقی از هوش مصنوعی منطق-محور و تکنیکهای پیچیده مدلسازی است باید در سیستمی که بنابر گفته بسیاری از متخصصان، یکی از قدرتمندترین سیستمهای محاسباتی مجازی جهان محسوب میگردد کار کند.
Eddie که حاصل تلاش محققان آزمایشگاه پلیتکنیک Rensselaer است دارای عقاید و تفکرات مخصوص بخود بوده و دارای آن میزان توانائی استدلال و استنتاج است که از یک پسربچه در این سن توقع میرود.
این توانائیها شامل یک ساختار گسترش یافته بنام «تئوری تفکر» است که به این کاراکتر اجازه فهم و پیشگوئی اعمال دیگر کاراکترها و حتی بازیکنان انسانی را میدهد.
محققان امیدوارند این فناوری روزی بتواند در مقابل انسان و در جهان واقعی نیز بهمین ترتیب عمل کند.
Selmer Brijgsjord سرپرست بخش دانششناختی انستیتو Rensselaer و مسئول این پروژه میگوید: "Second Life مشخصا بازی آسان و بسیار محبوبی است اما فناوریهای ما این قابلیت را دارند که در هر محیط دیجیتالی دیگری نیز عمل کرده و درحقیقت ما درنظر داریم با همکاری IBM این تکنیکها را در محیطهایی بکار بگیریم که جهان مجازی و دنیای فیزیکی بهطور مستقیم با یکدیگر در تماس هستند."
Eddie اولین قدم از استراتژی محتاطانهای است که Bringsjord آنرا «پیروزی قدم بهقدم» مینامد.
به گفته Bringsjord از آنجائی که Eddie درحال حاضر در محیطی کاملاً منطقی و از قبل تعریف شده اجرا میشود لزوم وجود مهندسان باهوشتر و سختافزارهایی سریعتر برای آوردن وی به محیط خارج کاملاً ضروری خواهد بود.